Szépség

A Korea inspirálta arcápolási rutin a reddit-ről

Comments (10)
  1. ana szerint:

    hat azert ez elegge lightosan koreai inspiralta rutin. egyreszt ahog y irta a szerzo, se essence, se szerum, de meg egy hamlaszto sincs benne, ez meg nyugati arcapolasi rutinnak is eleg kezdo. igaz, hogy az elismerendo, hogy legalabb mar elindult a tudatossag utjan, mert egy atlag 26 eves lany rutinja arclemoso+krem es kesz. de ez igy keves azert meg egy nagy fellengzos cikkhez. raadasul a termekek sincseenk jol osszevalogatva, csupa illatos termek, semmi extra osszetevo. plane semmi koreai termek. amiket nem csak szoulban lehet venni! erre meg gyurj ra kislany!

    1. Amália Nagyillés szerint:

      Szia, igaz amit írsz, nem koreai termékekről szól a poszt, de a cím is megállja a helyét, hisz ezeken a könyveken és blogokon indult el Franciska a jó irányba. Azt se felejtsük el, hogy egy fiatal magyar egyetemista még más anyagi lehetőségekkel választ termékeket. A speciális összetevők, vagy az igazán elképesztő hatású, korai termékek ára még nem biztos, hogy megengedhetőek ebben a státuszban.
      De mindenképp tökre köszönjük a kommentet. Ha van bármi konkrét javaslatod, hogy milyen arcápolási rutin az, ami nem tűnik neked “kezdőnek” akkor nagyon szivesen vesszük ha azokat is megírod. ✌️🏼

    2. Franciska Nemeth szerint:

      Szia! Ne aggodj nagyon, ragyurok. A kozeljovoben tervezek beepiteni tobbek kozott essence-t, serumot es boostert es hamlasztot is az arcapolasi programomba aprankent.
      Nem gondolom, hogy nagy fellengzos cikket irtam volna, plane, hogy mindezekrol meg csak most tanulok. Ha vannak tanacsaid vagy termekajanlasaid, esetleg valami extra osszetevod, kerlek ird meg 🙂

  2. klaresz szerint:

    skincare bloggerként fel vagyok háborodva, hogy ezt a rutint lehoztátok, mint pozitív példa :D. úgy, ahogy van rossz. örülök, hogy ezek szerint valakinek működik, de szinte minden lépésben van kifogásolnivaló, és egy érzékenyebb bőrű embernek kb. 3 nap alatt tönkretenné a bőrét.

    1. Luca Kádár szerint:

      Szia, nem követendő példának szántuk a cikket a konkrét termékek szintjén, hanem csak be szerettük volna mutatni a journey-t, és szórakoztatónak találtuk, ahogy Franciska megírta. A bőrápolás annyira egyéntől függően hatékony, hogy maximum tippeket lehet adni, és egyikünk sem szakértő. Megosztod velünk, hogy hol találjuk a blogodat? Én nagyon szeretnék többet tudni a bőrápolásról, csak általában azt sem tudom, hol kezdjem és nagyon örülnék valaki összegyűjtött tapasztalatainak!

    2. Franciska Nemeth szerint:

      Szia, sajnalom, hogy skincare bloggerkent nem nyerte el a tetszesedet az irasom, de mint hetkoznapi ember csak arrol tudtam es akartam (es kertek) irni, ami en hasznalok es nekem valt be, tehat nekem jol mukodik. Szerencsere az en borom nem erzekenyebb es sokkal szebb most, mint valaha, akie pedig igen, annak viszont adhatnal te, mint szakerto, tanacsot! 🙂

  3. Gabi szerint:

    Én egy 46 éves nő vagyok és hát eléggé hiú. Túl vagyok már sok-sok trenden, kísérletezésen. Nagyon szeretem bújni a skincare blogokat is, és ki merem már jelenteni, hogy nincs csodarecept. Kísérletezni kell és ami beválik, azt csinálni, bárki bármit is mond, hogy az tilos és jaj tönkreteszi a bőrt. Amennyit én már gyötörtem az arcbőrömet, attól egy kozmetikus sikítófrászt kapna. 🙂 Volt időszak, amikor állandóan hámlasztottam, meg durva kefével keféltem reggel-este az arcom vagy arctornáztam. Na azt pl. soha többet, annyi idő meg energia, hogy akkor ennyivel inkább a fenekemet tornáztatom. 🙂 Mindezek ellenére, vagy éppen ezért, szép és jó állapotú a bőröm.
    Rutinszerűen az Ernő László féle arctisztítást csinálom már hosszú évek óta reggel és este, bár reggelente elcsalom elég gyakran. Ennél jobbat még nem találtam. De nem veszem meg az ő cuccait hozzá, mert jobb a saját: kókusz- vagy argán olaj és natúr kecskeszappan. Azért szeretem ezt a módszert, mert nem kell mellette külön hámlasztani és semmi más nem tisztítja meg a pórusokat így. A krémeket meg nem bonyolítom, lényeg hogy egy szérum és egy tényleg működő hidratáló legyen. Most éppen a Paula’s Choice a favorit. Az is tapasztalatom, hogy semmivel nem jobbak a drága krémek. Este Lauder vagy Eucerin: higgyétek el, Eucerin.
    Szóval bátran kísérletezzetek lányok és ne hallgassatok senkire. Rám se!

  4. Anna szerint:

    https://www.thinkdirtyapp.com/ ez az app sokat segit az eligazodasban az alapanyagok teren es persze nagyon meno a tech-skincare worldben!

    1. Anna Giselle Toro szerint:

      also its #builtbygirls

      1. Luca Kádár szerint:

        jaj de jó, ezt is megnézem!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *